Reviews


4 stars after 229 reviews
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bami zat weinig smaak aan, saté was niet echt gaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
levering: tijdstip kan beter afgestemd worden/vlotter en de maaltijden mogen warmer. wel goed afgesloten bakjes.(prima) 1/3/2022
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de nasi koning vergeten mee te geven. Ik het verschil graag terug op me rekening. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en het was mooi op tijd afgeleverd 1/1/2022
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was weer lauw grote stukken harde rijst en flauw eten te weinig saus voor de rijst zat haast witte rijst te eten .jammer in het begin was het goed . 12/30/2021
Beste Wil, Geeft u dit de volgende keer even aan dan kunnen wij er iets mee. Alvast bedankt :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heel erg lekker en goeie vlotte bezorging! 12/29/2021
Fijn :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
maaltijd stond klaar op afgesproken tijd, parkeren kon goed, was lekker en redelijk geprijsd, website reageert soms traag en geeft niet duidelijk aan of wel of niet bezorgd wordt 12/28/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en geweldig op tijd ! En dat in deze drukke tijd đź‘Ťbedankt en fijne dagen nog ( voor herhaling vatbaar !) .. gr Am van Pelt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Fijn om te horen Am. De beste wensen en een gezond 2022! :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
jammer maar het zal wel erg druk geweest zijn maar de rijsttafel voor 2 personen gaf een verkeerd beeld van de eerste keer deze keer was niet alles mals de sate en het vlees waren super droog ook de eitjes waren erg droog en het zogenaamde gebakken ei was zelf smakeloos sorry voor deze opmerking als het niet zo druk is bestel ik wel weer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Excuus Joke, De Laatste weken was het extreem druk wegens de nieuwe maatregelen en de feestdagen. Hopelijke nog een keer in de herkansing. Groeten Indonesia
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na2 uur nog niks ontvangen, woon er tegenover,hoef het niet eens meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Excuus Mieke, De Laatste weken was het extreem druk wegens de nieuwe maatregelen en de feestdagen. Daardoor was de bezorging langer dan normaal. Hopelijke nog een keer in de herkansing. Groeten Indonesia
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed en lekker 12/25/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een aantal keren iets minder vandaag was het top. 12/25/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De rijsttafel stond netjes en op tijd klaar. Het eten vond ik persoonlijk niet heel lekker. Waar een goede rijsttafel een perfecte balans heeft als het gaat om zoet, zout, mild en pittig, was deze rijsttafel vooral pittig. Dit was jammer, want bijvoorbeeld de rendang was perfect gegaard en goed op smaak. De liefhebber van pittig, komt vast en zeker aan zijn trekken, maar voor mij was het niet naar wens. 12/24/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam om 17hr terwijl we 1715-1730 hadden besteld, gelukkig waren we net thuis maar dit kwam niet fijn uit. Cola zat niet bij de bezorging, wel besteld en op de bon. Ik heb dit ook al gemeld via de e-mail maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Mvgr, Frank de Pender 12/23/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! 12/21/2021
:-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd. De rijstafels waren warm en uitgebreid. Met zorg bereid. Erg smaakvol. Tip: de plastic folie wat over elk bakje is geseald, is handig voor transport, maar zeer onhandig te verwijderen aan tafel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten meer dan genoeg aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd en as usual heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Dankjewel Ineke :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten van alle verschillende gerechtjes. Zelfs wat afgekoeld bij de 2e ronde opscheppen smaakte het ons nog goed. 12/18/2021
Goed om te horen :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/15/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd! 12/15/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was prima maar lauw Jammer 12/11/2021
Vanaf nu pakken we de orders in warmhoud folie in. Dit om in de koude dagen ook een lekkere warme maaltijd te kunnen serveren :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt zomaar 1,5x zolang als gemeld. Maar wel erg lekker! 12/11/2021
Hoi Lindsey, Afgelopen dagen waren erg druk en door wat zieke bezorgers kan het zijn dat het wat langer heeft geduurd. Excuus! Wel fijn om te horen dat het lekker was :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tijdens het eten kwamen we erachter dat de gele rijst ontbrak. Gelukkig hebben ze dat binnen 10 min. nabezorgd. Als bezorgdienst toch een aandachtspuntje om eerst alles te checken.. 12/4/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker maar wel lauw . De nietjes in de zakjes kroepoek vond ik gevaarlijk. 11/30/2021
Vanaf nu pakken we de orders in warmhoud folie in. Dit om in de koude dagen ook een lekkere warme maaltijd te kunnen serveren :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Drankjes waren vergeten, maar binnen een kwartier ook bezorgd! Eten kwalitatief zeer goed! 11/27/2021
Gelukkig hebben we het zo opgelost. Dankjewel :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was top 11/19/2021
Dankjewel Hans :-)
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en eten zeer goed 11/17/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
gebakken rijst was niet te eten , normaal was het altijd wel lekker 11/15/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn trouwe klanten, maar hebben nu toch helaas een klacht. De saté was naar ons gevoel niet zo als we gewend zijn (leek of ze niet gegrild waren) miste de rooksmaak en tot onze grote schrik was de nasi niet te eten. Rook zuur en smaakte ook daardoor niet. Was net of rijst "bedorven" was. Helaas hebben wij alle nasi daardoor weggegooid, wilden geen risico nemen. Jammer hadden ons op oude vertrouwde schotels verheugd. Groeten Jorina Niks 11/13/2021
Beste Jorina, Vervelend om te horen. De gebakken rijst is tegenwoordig wel iets anders van recept maar zou wel goed moeten zijn en niet zuur. Bel volgende keer even dan zorgen wij dat de oude vertrouwde schotels goed aankomen. Groeten, Indonesia
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The menu items were well presented online so I knew what I was going to get. Ordering from their website was easy. I also received a call that my delivery was delayed; it was nice to receive proactive updates. Food was delicious! 11/11/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Absoluut voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
:-) tot snel! Groetjes Indonesia
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect ! 11/4/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hier voor de 4e of 5e keer iets besteld. Omdat er de vorige 2 keren een aantal bijgerechtjes ontbraken, nogmaals gevraagd of alles compleet was , ja hoor alles zit erin. Ik was nog niet weg of er werd gebeld dat de gado-gado vergeten was erbij te doen. De bezorger kwam het brengen. Ook had ik bij het bestellen gevraagd of het goed warm gemaakt kon worden, helaas bij thuiskomst (5min onderweg geweest) alles in de magnetron op moeten warmen. Het gaat te vaak fout, ze zullen mij hier niet zo snel meer zien of bestellen.... 11/3/2021
Beste Anita, Vervelend om dit te horen dat je deze ervaring heb. Door extreme drukte kan dit wel is gebeuren maar is absoluut niet de juiste manier. Geef de volgende dit even aan en dan maken we het graag met je goed. Groeten Indonesia Spijkenisse
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud, heb alles moeten opwarmen in magnetron, gebakken banaan en loempia waren ook koud en waren niet krokant na magnetron. 2 zakjes kroepoek waren beide oudbakken… 11/2/2021
Beste Tatjana, Vervelend om te horen. Ons eten is wel nog 2 dagen na aankoop goed te eten en op te warmen in de magnetron. Wat betreft de banaan en loempia die hebben waarschijnlijk te lang in een dichte verpakking gezeten waardoor ze zacht worden. Die krijgt u bij de volgende bestelling van ons gratis en krokant erbij. Groetjes Indonesia Spijkenisse
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Saté was zwart verbrand, de kroepoek was taai smaakte naar een vies washandje, de rest smaakte totaal niet, zo als het hoort te zijn. Het enige wat goed smaakte was het draadjes vlees, pindasaus en de sambal. Dan nog de verpakking……een ramp om het plastic te verwijderen van de bakjes en de deksels van de sausen krijg je al helemaal niet zonder hulpmiddel open! Kortom nooit meer!!!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Beste Rob, Wat vervelend dat je deze ervaring heb. De sateetjes staan wij juist om bekend het kan zijn dat er een keer een slechte tussen zit. Maar zou je graag willen uitnodigen voor een heerlijke portie sate van ons. Groetjes Indonesia Spijkenisse
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 10/28/2021
:-) Fijn om te horen.
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi rames was heerlijk! Die gaan we vaker bestellen! Ook fijn dat je online kunt volgen hoe het ervoor staat met je bestelling 10/26/2021
Fijn om te horen Diana. Groetjes Indonesia Spijkenisse
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had er veel meer van verwacht en het plaatje op de site kwam niet overheen met wat ik kreeg. Het was ook veel te duur voor wat je ervoor kreeg. Ik ga hier niet nog een keer bestellen 10/25/2021
Beste Jessica, Wij werken alleen maar met kwaliteitsproducten en die zijn helaas wat duurder. Jammer dat je het zo ervaart. Groetjes Indonesia Spijkenisse
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verpakking, plastic aan bovenkant bakjes, wilde niet makkelijk loslaten maar verder alles dikke prima! Heerlijk gegeten! 10/25/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de gado-gado zaten niet te eten stukjes tahoe, hard en taai, jammer ! De rest van de bestelling was heerlijk. 10/23/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegetarische bami rames viel tegen. Het smaakte niet authentiek indisch. Er zat niet veel smaak aan. De sate schotel smaakte goed. 10/18/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit prima, verpakking nog steeds hopeloos. Bakjes moeilijk te openen. 10/13/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is echt voortreffelijk. Eindelijk een goede Indonesiër in spijkenisse! 10/13/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Overheerlijke saté! 10/11/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben er erg van genoten, en alles kwam heet aan ,ook mooi op tijd en best veel dank jullie wel en tot ziens .Ik zet jullie op FB want hier moeten meer mensen van genieten. 10/11/2021
Indonesia Spijkenisse Nieuwstraat 209 0181745060
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
INDONESIA WARUNG 4 stars after 701 reviews
INDONESIA WARUNG